Når kvalitet og fagkunnskap gjelder

Våre tjenester

TAKGRUPPEN AS utfører alt innen tak- og blikkenslagerarbeid for private kunder og bedrifter i Trøndelag.

Kontakt oss
Bilde av svart blikktak

Takarbeid

TAKGRUPPEN AS hjelper deg gjerne med å bytte eller reparere taket ditt. Vi tar oss av hele prosessen fra start til slutt. Vi utfører takomlegging på hus, hytter og næringsbygg i hele Trøndelag. Velger du Takgruppen AS kan du være trygg på at jobben blir håndverksmessig utført, og utføres etter gjeldende forskrifter og regelverk. Vi bruker materialer som er anerkjente og beregnet for norske forhold.

Bilde av blikkenslager som utfører arbeid ved en metallpresse

Blikkenslager

Vi har meget solid erfaring innen blikkenslagerfaget og kan hjelpe deg med alt fra komplette takrenne-, taksikringssystemer, luftehatter og pipebeslag til platetak. Som blikkenslager kan vi tilpasse og skreddersy løsninger etter dine ønsker og behov. Vi leverer og monterer alle typer beslag; eksempelvis nedløp, grad- og kilerenner, pipebeslag, luftehatter, vindusbeslag og parapetbeslag.

Bilde av hus med glassrekkverk på terassen

Glassrekkverk

TAKGRUPPEN AS er stolt leverandør av Q-railing i Trøndelag. Ønsker du et rekkverk utenom det vanlige? Da er glassrekkverk fra Q-railing det rette valget! De har et tidløst, grasiøst design som samtidig setter kvalitet og sikkerhet i høysetet. Q-railing har et særdeles bredt utvalgt av glassrekkverk, håndløpere, rekkverk, glassklemmer og adaptere, samt flere andre løsninger som er innovative og av ypperste kvalitet.

Skal du skifte tak, eller vil ha nye beslag til huset?

Ta kontakt med Takgruppen AS for å snakke om dine prosjekter.